شرکت قطعه سازان قائم

لوازم یدکی و قطعات ماشین سنگین

شرکت قطعه سازان قائم

لوازم یدکی و قطعات ماشین سنگین

نصب لوازم کولر ماشین سنگین

لوازم کولر ماشین سنگین

پس از تکمیل کردن لوازم کولر ماشین سنگین از جمله کمپرسور، شلنگ های پرسی فشار قوی، فن داخل و بیرون، رادیاتور و کندانسور می بایست برای نصب آن ها به صورت دقیق اقدام کنید. در مرحله اول می بایست یک پایه رابط را به کارتر روغن کامیون یا بدنه سیلندر با پیچ متصل کنید و پس از آن کمپرسور را بر روی آن قرار دهید. سپس یک تسمه از روی دهانه دوم فولی میلنگ، بر روی فولی کمپرسور قرار دهید و آن را به اندازه کافی سفت کنید.

پس از آن، رادیاتور بیرون را در زیر کامیون و در یک محیطی امن قرار دهید. لازم به ذکر است که اگر بخواهید رادیاتور کولر را در جلوی رادیاتور آب کامیون نصب کنید، سبب می گردد هوای لازم جهت خنک کردن آب به رادیاتور نرسد. به همین دلیل بهترین گزینه برای نصب لوازم کولر ماشین سنگین به ویژه رادیاتور کولر، در قسمت پایین رادیاتور آب است. پس از نصب رادیاتور و لوله کشی، نوبت به گازگیری می باشد؛ برای گاز گیری ابتدا می بایست آزمایش نشت یابی را انجام دهید چرا که گاز کولر از قیمت بالایی برخوردار است و اگر قسمتی از اتصالات نشتی داشته باشند، ممکن است گاز به طور کامل از بین برود.

همانطور که در بخش های قبل به آن اشاره شد، کولر در خودرو های سنگین و باری به دلیل ورود حرارت بسیار بالا موتور در کابین، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به همین دلیل پیشنهاد می شود پیش از شروع فصل گرما برای خریداری لوازم کولر ماشین سنگین خود با قیمتی مناسب و کیفیتی عالی از فروشگاه های معتبر اقدام نمایید و آن را با دقت تمام نصب کنید تا در فصل تابستان از رانندگی با کامیون خود لذت ببرید.


لوازم استوک ماشین سنگین

لوازم استوک ماشین سنگین

در بسیاری از مواقع، خرید لوازم استوک ماشین سنگین از فروشگاه های معتبر می تواند گزینه بهتری از خرید قطعات نو باشد. طبق قوانین اروپا، کامیون هایی که بیش از پنج سال کار کرده اند، اجازه تردد در جاده ها را ندارند و باید توسط متخصصان اوراق شوند. برخی از قطعات سالم و مرغوب اوراقی توسط شرکت های مختلف وارد کشور می شوند تا افراد بتوانند بجای پرداخت هزینه های نجومی برای خریداری قطعات نو، با نصف هزینه مشکل خود را برطرف نمایند. البته در نظر داشته باشید که در هنگام خرید لوازم و قطعات استوک ماشین سنگین باید به نکاتی توجه کنید تا بتوانید خریدی سودمندانه داشته باشید.


نکاتی در زمینه خرید لوازم استوک ماشین سنگین

همانطور که برای خرید مواد غذایی به عواملی همچون تاریخ مصرف آن ها توجه می کنید، در خرید لوازم و قطعات استوک ماشین سنگین نیز باید به عواملی توجه نمایید. این امر سبب می شود تا شما بتوانید پس از خرید قطعات استوک کامیون خود، آن ها را با خیالی آسوده بر روی کامیون نصب کنید.


خرید از فروشگاه های معتبر

یکی از مهم ترین نکاتی که می بایست در هنگام خرید لوازم استوک ماشین سنگین توجه ویژه ای به آن داشته باشید، خرید از فروشگاه های معتبر است. خوشبختانه امروزه در تمامی شهر های بزرگ، فروشگاه های بزرگی وجود دارند که در زمینه فروش و مشاوره قطعات استوک ماشین سنگین فعالیت می کنند. علاوه بر آن، تمامی قطعاتی که توسط این فروشگاه ها به فروش می رسند، دارای ضمانت و تست قبلی هستند تا مشتریان بتوانند با خیالی آسوده از آن ها استفاده نمایند. علاوه بر آن اگر قطعه پس از مدتی دچار مشکل شد، می توانید آن را به فروشگاه ببرید و آن را با یک قطعه دیگر تعویض نمایید.


برند اصلی قطعات کامیون بنز


قطعاتی که توسط کمپانی دایلیمر تولید می شوند، مستقیما در خط تولید قرار می گیرند و بر روی کامیون ها نصب می گردند. البته در نظر داشته باشید که کمپانی دایلیمر در شرایط خیلی اضطراری قطعات خود را به بازار بیرون عرضه می کند ولی در شرایط عادی به هیچ عنوان قطعات خط تولید را به فروش نمی رساند. کمپانی هایی همچون بوش، هلا، زد اف و کنتینانتال در کشور آلمان توانستند با استفاده از متریال اصلی و مرغوب و با مهندسی بسیار دقیق، بهترین قطعات بنز را به تولید برسانند تا دارندگان این کامیون ها به هیچ عنوان با مشکل نایاب بودن قطعات به مشکل برخورد نکنند.


کمپانی زد اف، یکی از مشهور ترین و محبوب ترین کمپانی های جهان محسوب می گردد. فعالیت اصلی این کمپانی ساخت قطعات بنز از جمله گیربکس و دیفرانسیل است. جالب است بدانید گیربکس و دیفرانسیل هایی که توسط کمپانی زد اف تولید می شوند، به قدری دقیق و پر کاربرد هستند که برخی از متخصصان از آن ها برای تقویت کامیون های دیگر نیز استفاده می کنند. قطعاتی همچون سیلندر، سرسیلندر و توربو شارژ کامیون های بنز توسط کمپانی بوش و رینگ، پیستون و یاتاقان این کامیون توسط کمپانی ماهلر آلمان تولید می شوند.


نمایندگی های رسمی فروش قطعات بنز

کمپانی هایی که در بخش قبل به آن ها اشاره شد، برای آسایش بیشتر مشتریان خود در سراسر جهان، در کشور هایی همچون امارات متحده عربی، ایالات متحده آمریکا، سوییس، سوئد، نروژ، انگلستان و حتی ایران دارای شعبه های فروشگاهی هستند تا بتوانند خیال تمامی رانندگان را از جانب تامین قطعات کامیون بنز آسوده سازند. علاوه بر آن شما با خرید از نمایندگی های رسمی بوش، زد اف، ماهلر، هلا و کنتینانتال دیگر نگرانی از بابت کامیون خود نخواهید داشت. نا گفته نماند که قطعاتی که توسط این کمپانی ها عرضه می گردند، از قیمت بسیار بالا تری نسبت به قطعات دیگر برخوردار هستند.


خرید آسان قطعات بنز

همانطور که در بخش قبل به آن اشاره شد، کمپانی هایی همچون بوش در سراسر جهان دارای شعبه هایی هستند تا بتوانند قطعات مرغوب کامیون بنز را به سراسر جهان عرضه نمایند. اگر مسیر شما تا نمایندگی های قطعات بنز دور است، نیازی نیست نگران باشید؛ کافی است به وبسایت اصلی کمپانی های تولید قطعات کامیون بنز مراجعه کنید و سفارش خود را ثبت نمایید. پس از ثبت سفارش حداکثر تا یک هفته قطعات مورد نیاز شما با کیفیتی عالی و قیمتی بسیار مناسب به دست شما خواهند رسید.


در گذشته های نزدیک بسیاری از افراد که دارای کامیون بنز بودند، با مشکل قطعات یدکی مواجه می شدند. از این رو رانندگان کامیون بنز مجبور بودند برای تامین قطعات مورد نیاز خود تعمیر کامیون از لوازم کامیون های دیگر استفاده می کردند؛ این امر سبب می گشت تا کیفیت عملکرد کامیون کاسته شود. اما امروزه خوشبختانه نمایندگی های فروش قطعات کامیون بنز در سراسر جهان وجود دارند و شما می توانید با مراجعه به آن ها به صورت حضوری یا آنلاین، هر قطعه  ای را که نیازی دارید خریداری نمایید و لذت ببرید.


دسته بندی قطعات کامیون


به طور کلی، قطعات کامیون به دو دسته اصلی و مصرفی تقسیم می شوند؛ قطعات مصرفی شامل لاستیک ضربه گیر، کمک فنر ها، لنت ترمز، سوزن های سوخت پاش یا فارسونگا و قطعات اصلی شامل بدنه، موتور، گیربکس و دیفرانسیل می باشد. پیشنهاد می شود برای برطرف کردن مشکلات و تعویض قطعات کامیون خود، ابتدا یک بررسی کلی انجام دهید تا متوجه شوید قطعات اصلی معیوب هستند یا مصرفی. البته در زمینه قطعات مصرفی نیازی نیست نگران باشید چرا که آن ها می بایست در زمان معینی تعویض گردند. فراموش نکنید که اگر قطعات مصرفی کامیون خود را به موقع تعویض کنید، می توانید استفاده بهتری از آن داشته باشید.


تعویض قطعات مصرفی کامیون

تعویض قطعات کامیون گرچه کار آسوده ای نیست، اما کار سختی هم نمی تواند باشد؛ شما با داشتن یک جعبه بکس فشار قوی به همراه چندین آچار ستاره ای، می توانید قطعات مصرفی همچون لنت ترمز، بلبرینگ چرخ و .... را تعویض نمایید. البته در نظر داشته باشید که اگر این کار را به خوبی نتوانید انجام دهید ممکن است در جاده دچار ضرر جبران نا پذیری بشوید.

قطعات کامیون که در دسته مصرفی ها قرار دارند، گرچه بسیار بزرگ و سخت هستند اما بسیار حساس می باشند. به همین دلیل می بایست در تعویض آن ها دقت بسیار زیادی داشته باشید؛ به عنوان مثال اگر فنر لنت ترمز های کامیون را به خوبی در محل خود قرار ندهید، ممکن است زمانی که در سرعت های بالا پای خود را بر روی پدال ترمز می گذارید، ترمز کامیون شما عملکرد خوبی نداشته باشد. به همین دلیل پیشنهاد می شود اگر تجربه کافی در زمینه تعویض قطعات مصرفی کامیون خود را ندارید، حتما کار را به دست یک مکانیک با تجربه بسپارید.


تعویض قطعات زیر و بند کامیون

زیر و بند کامیون جزو مهم ترین اجزا محسوب می گردند و می بایست پس از هر سرویس باربری بررسی و چک شوند؛ به طور کلی زیر و بند کامیون شامل جلوبندی و سیستم فرمان، سیستم تعلیق و فنر بندی، شاسی و سیستم انتقال نیرو می باشد. پیشنهاد می شود برای آن که بتوانید احساس بهتری در حین رانندگی با کامیون خود داشته باشید، هر شش ماه یک بار قطعاتی همچون چهار شاخ گاردان، لاستیک های موج گیر و سیستم فرمان، پیچ های شاسی و روغن دیفرانسیل را تعویض نمایید تا طول عمر دیگر قطعات کامیون شما افزایش یابد و عملکرد بهتری داشته باشند.

لوازم کولر ماشین سنگین

لوازم کولر ماشین سنگین

فصل تابستان، یکی از سخت ترین فصول برای افراد به ویژه رانندگان کامیون است؛ به همین دلیل آن ها می بایست برای خرید یا تکمیل لوازم کولر ماشین سنگین خود اقدام کنند. کولر خودرو های سنگین و باری نسبت به کولر خودرو های سواری یا سیستم تهویه مطبوع ساختمان ها بسیار متفاوت است. در سیستم کولر ماشین سنگین، گاز آر 12.34 به صورت کاملا فشرده در می آید و در لوله ها یخ می زند و حرارت را کاهش می دهد. در ادامه با ما همراه باشید تا با انواع لوازم کولر ماشین سنگین بیشتر آشنا شوید.


کمپرسور 

یکی از مهم ترین بخش های لوازم کولر ماشین سنگین، کمپرسور است. کمپسور کولر ماشین سنگین همانند یک موتور خودرو دارای سیلندر، رینگ، پیستون و میلنگ است. پیستون ها با گردش فولی که به تسمه موتور کامیون متصل است به حرکت در می آیند و گاز کولر را با فشار 80 الی 100 بار در محفظه گاز فشرده می کنند و دمای آن را کاهش می دهند. البته نا گفته نماند که کمپرسور های کولر ماشین سنگین دارای انواع مختلفی هستند و بر اساس توان و نوع موتور بر روی کامیون ها نصب می گردند.


رادیاتور بیرون کولر

رادیاتور بیرون کولر، یکی دیگر از بخش های مهم لوازم کولر ماشین سنگین محسوب می گردد و از اهمیت بالایی برخوردار است. رادیاتور بیرون دارای دو سر ورودی و خروجی دارد که سر ورودی آن به مخزن گاز و لوله خروجی آن به کمپرسور متصل می گردد. پس از آن که کمپرسور گاز آر 12.34 را درون لوله ها به دمای زیر 0 درجه رساند، برای عملکرد بهتر گاز ها توسط کمپرسور وارد رادیاتور کولر بیرون می شوند و توسط فن های خنک کننده دمای آن ها سریع تر کاهش می یابد. نا گفته نماند که بهترین رادیاتور های کولر بیرون برای کامیون ها، رادیاتور تک لول آلومینیومی می باشد.